Св. св. Константин и Елена. Курортът Св. св. Константин и Елена отново събира любителите на аматьорския тенис за 14-тото издание на турнира за купата на курортния комплекс. На 2 и 3 юли са състезанията във форматите двойки жени, сингъл и двойки мъже, като записванията за турнира продължават.

Според броя на участниците при сингъл играта ще е в групи или елиминации, като са гарантирани два мача. При двойките мъже състезанието ще се проведе в 4 групи по 5 отбора, а при жените играта ще е в групи. Главен съдия на турнира е Кристин Грозданов.

Тази година за участниците и най-добрите са осигурени атрактивни награди. Победителите ще спечелят уикенд за двама през септември на All Inclusive в най-новия 5-звезден Аквахаус Хотел & СПА в курорта.

За финалистите Хотел Астор Гардън осигурява двудневен пакет с 1 нощувка през септември или октомври, с включен масаж с горещи камъни. Предметни награди са осигурени също от A1, Община Варна и La Petit Shop Primorski Center.

За всички участници като комплимент е осигурено посещение на Водна зона в Аквахаус Термал & Бийч, а също и ваучери за отстъпка в Ресторант Monty. 14-тият тенис турнир „Св. св. Константин и Елена Къп“ 2022 се организира със съдействието на Тенис клуб „Супер спорт“ и Есен Спорт.

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA