Slide
Slide

Пампорово. Популярният ни и обичан ски курорт Пампорово разполага с детска ски занималня за момичета и момчета на възраст 4-6 г. Тя се намира на Ски център 2 – Малина и включва обучения по ски, както и забавни игри навън или на закрито. Тя е с работно време от 9:00 до 16:30 часа и предлага полудневни и целодневни занимания с включен обяд.

Зоната е оборудвана със специална транспортна ски лента с дължина 36 метра, която отвежда децата до най-високата точка, помагайки им да усъвършенстват техниката на закрепване, завиване и спиране в ските. За децата се грижат дипломиран педагог и няколко ски учители с дългогодишен опит, които дават първите уроци в ските.

За повече информация и резервации можете да се обърнете към екипа на място на тел: 0889 459 437.

Списанието на Bgtourism.bg вече e и във VIP салоните на морските ни летища

В курорта функционира и ски училище за деца между 7 и 12-годишна възраст. В него е създадена подходяща среда, в която всяко дете да получи добро обучение, внимание и грижа, докато усвоява нови техники в ските от утвърдени професионалисти и учители. Ски училището предлага занимания за всички нива – от първи стъпки в ските, до свободно каране по зелени и сини писти в ски зоната.

Предлагат се почасови или целодневни обученияиндивидуални уроци или такива в група, съобразени с нуждите на всяко дете.

Пълен ски пакет със ски карта, ски оборудване и ски училище може да закупите през уеб магазина на Пампорово или с предварителна заявка на тел: 0882 886 443.

Сподели публикацията