Slide
Slide

Мале. 1,3-милионният турист бе тържествено посрещнат на Малдивите. Той пристигна с българската авиокомпания GullivAir на летище Велана с полет от София през Букурещ.  Домакините организираха церемония относно посрещането му.

На полета имаше много българи, но късмета се усмихна на румънеца Константин Стелиан Емил. Той бе придружен от съпругата си и двете деца. Семейството му получи топло посрещане от главния изпълнителен директор и управляващ директор на Maldives Marketing and Public Relations Corporation (MMPRC/ Visit Maldives) Тоиб Мохамед.

2021 г. за Luxutour: Рекорден брой туристи до Малдиви и Дубай, туроператорът организира чартъри до нови и интересни дестинации

На събитието имаше и официални лица от Министерството на туризма. Късметлията получи специални подаръци от името на ММПРК, Министерството на туризма и други заинтересовани страни. Припомняме Ви, че на 16 декември Малдивите получиха титлата „Водеща дестинация в света“ за втора поредна година. Припомняме Ви, че GullivAir получи годишната награда на Bgtourism.bg и списание Destinations – ultimate guide for your holiday за Авиокомпания на 2021 г.

Сподели публикацията