Slide
Slide

Пампорово. В Пампорово утре официално откриват новия летен сезон и новопостроен конферентен център. Официални гости на откриването на центъра за събития, който един от най-големите и модерни у нас, ще бъдат и главните герои в хитовия тв сериал „Дяволското гърло“ – Владимир Карамазов и Теодора Духовникова.
В събота, в 10.30 часа, гостите ще бъдат запознати с новите възможности в туристически център „Пампорово“. Домакините са организирали множество опознавателни програми, с които ще запознаят своите гости с отделните маршрути.
В 17.30 часа на 29 юни ще бъде официалната презентация „Нов конгресен център Пампорово“ и „Нови перспективи и възможности в Пампорово Лято 2019“. Това ще стане в зала „Родопи“ в петзвездния хотел Перелик.

Лисица излезе на плаж край Варна, за да търси храна (видео)

В събота (29 юни) всички лифтове в курорта ще бъдат безплатни

по повод официалното откриване на летния сезон в курорта. Гостите могат да избират между колоездене, плуване, езда, пешеходен туризъм, както и преминаване по алпийски маршрути, с осигурени опитни водачи и транспорт, тенис, футбол, риболов, спускане с лодка в пещера, джип сафари, скално катерене. За най-малките има Детски кът, където родителите могат да оставят децата си за час или за цял ден. По-големите деца и младежите могат да се забавляват в Приключенския парк, който е с въжена градина с 10 елемента и въздушна възглавница за скокове. За запалените по колоезденето е Велопаркът, с 15 трасета с различни нива на трудност и обща дължина над 35 километра. В Уелнес-оздравителния център в един от хотелите се предлагат различни терапии и здравословни процедури за отдих.

В Родопите „телепортират“ туристи 3000 години назад

Сватби като от приказка! ТОП 10 на най-романтичните места за сватби по Южното Черноморие

Сподели публикацията