Slide
Slide

Велинград. „Телепортацията“ в днешно време не е възможна, но екскурзия в Родопите „изпраща“ туристите 3000 години назад. Приключенското изживяване се радва на голям интерес не само от български туристи, но и от чуждестранни гости, които остават без думи пред уникалната природа, която се разкрива пред очите им в мистичната планина.

Организаторите на приключението „По пътя на траките“ са селектирали специален маршрут, който включва места, на които до този момент обикновен турист не е стъпвал и именно в това се крие разковничето на вълнуващото изживяване.

„Предлагаме на нашите гости едно неповторимо изживяване в тайнствените дебри на Родопите, където могат да опознаят живота на древните ни предци – траките, населявали нашите земи преди 3000 г. Туристите посещават светилища, на които са били правени жертвоприношения към боговете, заедно изживяваме култа към Бог Дионис, опознаваме бита и вярванията на траките. В дома на Орфей, на това специално място, природата съхранява неговите магически песни, които могат да бъдат чути сред дивата природа от нашите гости. Те ще станат и част от древните ритуали на траките.

Не на последно място, чрез offroad с руски джипове пътешествениците вдигат своя адреналин сред изумителната красота на планината“, споделят от МД-Консулт.

Неустоим обяд след унилана разходка сред изумителната природа на мистичната планина. Готови ли сте да се предизвикате и заредите с нова енергия?!?

В края на това интересно приключение туристите ги очаква вкусен обяд, който трябва да приготвят сами, край лагерния огън.

Това специално пътешествие дава възможност на туристите да се насладят на красивата природата и да разтоварят от своето ежедневие като заредят тялото и душата си с древните енергийни полета на планината.

„Това е едно незабравимо изживяване, в което хората предизвикват себе си и могат да излязат от стереотипа на познатите туристически атракции и да се потопят в древното вълшебство на предците ни. Неслучайно казват, че Родопите са най-мистичната планина в света. Тези, които могат да си го позволят, ще усетят магията на хилядолетната ни история, минавайки по чудните пътеки на траките и ще бъдат на места, където другите не са били“, споделят от МД-Консулт. От там посочват, че приключението „По пътя на траките” е изключително подходящо не само за индивидуални записвания, но и за групи приятели, за тиймбилдинги или за чужденци, които търсят интересни преживявания в България.

Телефон за резервации: 0884 27 24 11, 0886 54 94 56

Имейл за кореспонденция с организаторите на екскурзията – md_87@abv.bg

Посетете тяхната интернет страница ТУК!

Сподели публикацията