Slide
Slide

Кранево. Броени дни остават до началото на турнира „Терма вилидж оупън“, който е част от семейната тенис и СПА верига Уикенд тур. Тенис комплексът във ваканционното селище в Кранево ще бъде домакин на престижната тенис верига за втора поредна година. Медиен партньор на тенис веригата е Bgtourism.bg.

С предстоящото издание се открива и морския сезон c турнири.

Досега домакини бяха HOT SPRINGS Medical & Spa (с. Баня),  Интерхотел Сандански (Сандански) и РИУ Правец Голф & СПА (Правец). Предстоящият турнир ще се проведе от 6 до 9 май – перфектното време за почивка със семейството и сред приятели, а комплексът се намира на самия бряг и в непосредствена близост до Националния резерват „Балтата“, който предлага да се спортува и почива сред чист въздух.

Луксозните вили на „Терма вилидж“ със СПА и ол инклузив – на неустоими цени до края на май

Четвъртият турнир от веригата тази година ще излъчи шампионите на сингъл при мъжете и жените, както и при двойките. Записването за надпреварата все още е отворено, като участие могат да заявят и любители на тениса, които не са настанени в комплекса. Повече подробности можете да научите на сайта на Weekend Tour.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията