Slide
Slide

Кранево. Луксозна вила в италиански стил за 6 души – само на метри от морето в Кранево, се предлага на атрактивни цени при ол инклузив изхранване. Гостите на ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево – само на 30 км от Варна и Добрич, могат да изберат да отседнат във вили, които носят имената на едни от най-топлите и романтични италиански градове – Верона, Венеция, Рим и Неапол.

Предложението е валидно до края на май и е част от най-новата оферта на ваканционно селище „Терма вилидж“„Пролетни лъчи“. Всяка вила е на два етажа, с площ по 100 кв. м. На първия етаж е разположена всекидневна обзаведена с мека мебел. Верандата е оборудвана с градинска мебел и има директен достъп до басейна само за гостите на вилите.

Великденски празници в хотел Еко Терма 5*, Кранево

На разположение на гостите са две санитарни помещения с баня и тоалет на всеки етаж. На втория етаж се намират двете спални помещения, едната с двойно легло, а другата е с възможност за едно двойно или две единични легла.

От четвъртък до неделя луксозната вила струва 421 лева на ден за шестима души или по 70.16 лева на човек при ол инклузив изхранване.

Великденска СПА Оферта

През уикенда (от петък до неделя) вилата струва 439 лева или по 73.16 лева на човек с включен ол инклузив. Има възможност за настаняване във вили за 2+1 или 4+1 души.

Делничен СПА пакет с басейн + масаж 40 лв

Цената включва ползване на термо зона в спа центъра на хотела: закрит басейн с топла минерална вода ( 30-32 °C ), външно джакузи ( 32-34 °C ), детски басейн ( 32-35 °C ), релакс зона, финландска арома сауна, приключенски душ, леден фонтан, шоково ведро.

Мама, татко и аз в хотел Еко Терма 5*

Цялото предложение на домакините „Пролетни Лъчи – Специална оферта за Вили Еко Терма“ може да разгледате ТУК.

Припомняме Ви, че от 6 до 9 май комплексът за втори път ще бъде домакин на турнир от серията „Weekend Tour“, който носи името „Therma Village Open“.
От 27 до 30 май във ваканционното селище ще се проведе Фитнес Фестивал „We Love Aerobics“. Информация за регистрация ТУК.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията