Slide
Slide

София. Няколко души са пострадали в пожара, който се разрази в столичен хотел късно вечерта във вторник. Италиански гражданин е откаран във ВМА, съобщи Нова телевизия. Той е с интоксикация. Първоначално бе съобщено, че е пострадал само един огнеборец. Той бе откаран в „Пирогов“, откъдето е изписан тази сутрин.

По първоначална информация огнената стихия тръгнала от партерния етаж, където се е намирал спа центъра на хотела. Гъстият дим обаче се разпространил бързо по всичките 10 етажа на сградата. Вероятно пожарът е причинен от късо съединение.

Сигналът за инцидента е подаден минути след полунощ. Към мястото били насочени 10 екипа огнеборци и коли на Спешна помощ, съобщават от МВР. В сградата е имало около 30 души, които се евакуирани по възможно най-бързия начин. От управата на хотела заявиха, че често правят подобни учения и затова персоналът е успял да реагира адекватно.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA