Slide
Slide

Световната верига Rixos Hotels, която е базирана в Анталия, набира все по-голяма популярност. Тя е символ на гостоприемство и качество. В Шарм ел Шейх разговаряме с Еркан Йълдъръм – мениджър на Rixos хотелите в Египет.

Еркан Йълдъръм – Managing Director Rixos Hospitality Egypt

– Г-н Йълдъръм, приемете моите искрени поздравления! Вие сте превърнали хотелите си в перфектните малки градчета – Вашите гости получават всичко на едно място. Това ли е формулата Ви за успешен продукт и за щастливи туристи?

– Много ви благодарим преди всичко, че дойдохте тук и избрахте Rixos Hotels. Много сме горди, че имаме честта да Ви посрещнем. Мотото на Rixos е „Щастливият гост винаги е гост, който се завръща“. Най-добрият рекламен инструмент за нас е гостите ни да предават от уста на уста това, което получават по време на своята ваканция. Началото на историята на Rixos е през 2000 г., в Египет сме от десет години. Нашата основна цел е винаги да правим гостите си щастливи, защото през цялата година те работят в много напрегната и динамична атмосфера – през последните две години имахме световна пандемия, сега има война и криза, която влияе на всички. Хората имат нужда от повече релакс и възстановяване. Нашето задължение е да премахнем стреса от гостите си и да ги въведем в реалния живот, заредени с нови сили и позитивна енергия.

Farsha Cafe – съвременната арабска приказка на Шарм ел Шейх с атмосфера на древен Египет (снимки)

– Какви новости имате през тази година и какви нови проекти да очакваме скоро в Египет?

Египет се очертава като една от най-привлекателните дестинации за висококачествени туристи от цял свят, а марката Rixos е синоним на вечни Ultra All inclusive преживявания и безупречни стандарти за гостоприемство. За нас бе удоволствие да добавим новите обекти в Хургада към силното луксозно портфолио на Rixos Hotels на пазара. Курортите ни представят най-доброто от марката Rixos, със своя отличителен дизайн, изискана кухня и наистина изключително обслужване.

Четири от хотелите на Rixos са в Египет. Три от тях се намират на Червено море – два в Шарм ел Шейх (Rixos Sharm El Sheikh и Rixos Premium Seagatе) и един в Хургада (Rixos Premium Magawish Suites & Villas).

Хотелите на Rixos – съвършеният дом за туристите по време на ваканцията си в Египет (снимки)

Хотелите на Rixos са само на 3 часа директен полет от България с чартърите на партньора ни Emerald Travel от София, има полети и от Варна.

Това е една от най-красивите и топли зони с впечатляващ морски живот в подводния свят – любимо място за гмуркане и шнорхелинг. Красивите корали и уникални рифове са тук и конкурират дестинация като Малдивите.

Rixos Hotels продължава своите грандиозни проекти в Египет. Компанията създава мега курорт в Шарм ел-Шейх, а инвестицията е за над 100 млн. долара.  Това е амбициозен проект с близо 3 000 стаи, тематичен парк, който ще конкурира Орландо и Париж, ще има още много екстри и забавления на огромна площ.

Ще направим по-модерни от съществуващите тематични паркове по света, ще има казино в конгресния център, много спортни съоръжения и различен вид настаняване в модерната ни и съвременна хотелска част, повече от 50 различни ресторанта и барове, както и голяма търговска зона.

– Таркан бе Ваш гост на Нова година в Шарм ел Шейх. Кога ще обявите програмата си за следващата Нова година?

Доволни сме, че посрещнахме Новата година с мега звезда като Таркан. Имахме за цел да дадем на нашите гости изключително събитие за посрещане на 2022 г. Докато стъпваме в новата година, изпълнена с надежда, щастие и успех, ние гарантираме, че ще продължим да предоставяме услуги за гостоприемство от световна класа на нашите ценни туристи. Таркан изпя над 20 песни в три различни костюма на огромната сцена в концертната зона на Rixos Premium Seagate с площ от 5 000 m2 на открито. 2 500 гости посрещнаха празнично 2022 г. с Таркан. Нова година е специален момент в календара ни, а ние като домакини винаги ще предлагаме най-доброто забавление за посетителите ни.

– Какви общи цели си поставяте с Вашите партньори Емералд Травел?

-Имах възможност да направя лична среща със собствениците на българския туроператор Емералд Травел. Впечатлен съм от тези хора, защото те са големи професионалисти и визионери, които искат да предложат най-доброто за своя екип и за клиентите си. Вярвам, че в следващите години заедно ще постигаме своите успехи и ще зарадваме повече български туристи, които изберат Египет за своята ваканция.

За хотелите Rixos

Световната верига Rixos Hotels е създадена през 2000 г. Това е една от най-бързо развиващите се луксозни хотелски вериги в света. Посветена е на предлагането на традиционното турско гостоприемство и уникално СПА изживяване в най-добрата среда и луксозна атмосфера. Базираната в Анталия група притежава и управлява първокласни курорти и вили, включително градски хотели в ключови региони, като Турция, Европа, страните от ОНД, Северна Африка и Близкия изток.

Портфолиото на Rixos Hotels е от изключителни имоти, които са разположени на първокласни и исторически места. С повече от 10 000 служители, обслужващи всички имоти, Rixos Hotels разработиха иновативно изживяване за гости, което съчетава най-доброто от новото и старото. Създадени да предложат уникален луксозен дълъг престой, вилите Rixos са красиво обзаведени и предлагат индивидуално обслужване с частен иконом и портиер за най-изисканите пътници. В сърцето на всеки хотел Rixos има уелнес и спа център с автентичен турски хамам, предлагащ уникално СПА лечение, меню и атмосфера.

Запознайте се с възможностите за почивка – Есен 2022 в Египет с Емералд Травел

Самолетни почивки с чартърни полети от София и Варна

Почивка в Шарм елШейх, Египет с полет от София – 7 нощувки https://bit.ly/3lyTJM5

Почивка в Шарм елШейх, Египет с полет от Варна – 7 нощувки https://bit.ly/3wGgILr

Почивка в Хургада, Египет с полет от София – 7 нощувки https://bit.ly/3NzkX0K

Почивка в Хургада, Египет с полет от Варна – 7 нощувки https://bit.ly/3Px2kMS

Почивка в Египет – кацане в Хургада и прибиране от Кайро с полет от София https://bit.ly/3NAbqGL

Почивка в Египет – кацане в Хургада и прибиране от Кайро с полет от Варна https://bit.ly/3yYRl99

Почивка в Египет – кацане в Кайро и прибиране от Хургада с полет от Варна https://bit.ly/3MJDlEe

Сподели публикацията