Летището в Шарм ел Шейх посреща все повече български туристи
Slide
Slide

На близо 3 часа от София се намира едно екзотично райско местенце, в което има лято през цялата година!

София/Шарм ел Шейх.  Най-известният туристически курорт, който има слънце през цялата година със средна температура 25-30°C . Там можете да се насладите на топлото море, дори през зимата! Това е Шарм ел Шейх!

Снимки Руслан Йорданов

На Египетската ривиера се изграждат хотели от световни луксозни вериги като Jaz, Rixos, Steigenberger. И това не е случайно! Тук можете да се насладите на висококачествени услуги, докато релаксирате в тропическия рай на Червено море!

Насладете се на магията на най-завладяващото морско дъно в света, като се гмуркате или отидете на разходка в Червено море с лодка с прозрачно дъно и вижте най-редките корали и тропически риби, които ще ви удивят със своите цветове! Покорете пустинята, като отидете на сафари с камили или с ATV и се насладете на чай в бедуинска лагер.

Пристигайки в Шарм ел Шейх ще бъдете очаровани от крайбрежната алея с нейните палми и хората, които се наслаждават на разходката в пешеходния залив Наама бей (център на Шарм ел Шейх). Хотели, ресторанти, барове, спектакъл с делфини, плажове и много забавления ви очакват в екзотичния Шарм Ел Шейх, за да прекарате най-незабравимата ваканция!

Все по-често българският турист отправя поглед за почивка именно към курорта Шарм ел Шейх. За това и от туроператор АБАКС предлагат няколко чартърни програми с тръгване от София, Варна и Бургас, като програмите от Варна и Бургас са на пазара само от няколко седмици, а интересът за тях е огромен. Цените на пакетите са изключително достъпни, започващи от 1072 лв. Настаняването е в подбрани хотели, част от които са от световни вериги.

В цената за всяка една програма са включени самолетен билет, летищни такси, както и регистриран багаж, трансфер от летището до хотела и обратно. За да се чувстват напълно сигурни и спокойни туристите, от туроператора са подготвили и пакет за максимална сигурност, включващ в себе си 2 застраховки: Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс и Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19.

А за да могат да се насладят наистина на историята на курорта и тази на Древен Египет, с тях през целия престой ще бъде представител на туроператора на български език, който ще нанесе последните щрихи за невероятния им престой в Египет!

Освен изживявания по прекрасните плажове на резортите, от АБАКС са предвидили и посещение на най-известните забележителности на Синайския полуостров: като Синайския манастирът Света Екатерина с негорящата къпина и кладенеца на Мойсей, посещение на курортното градче Дахаб, сафари с ATV в пустинята, мини джип сафари в националния парк Набк, гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено море или разходка с кораб с прозрачно дъно. Последният щрих за незабравимото египетско приключение ще нанесе екскурзията до Кайро, с посещение на Египетския музей и пирамидите в Гиза!

Запознайте се с актуалните предложения на АБАКС за Египет!

Сподели публикацията