Slide
Slide

Халкидики. 5-звездният Sani Resort Holiday 2022 отново ще бъде домакин на турнири от семейната тенис и СПА верига Уикенд тур. Комплексът се намира на гръцкия полуостров Халкидики и част от неговата спортна база е тенис центърът на самия Рафаел Надал.

Hotel Sani Beach 5* очаква любителите на тениса при мъжете и жените за дълъг и прекрасен уикенд от 26 до 30 октомври.

По време на тенис почивката в Sani Resort Holiday 2022 сме организирали и специален тенис лагер за малки и големи, в който могат да се получат базови познания или да се надградят основни умения. Тренировките ще се водят от дългогодишен професионален треньор, обучаващ и професионалисти, и любители.

За участниците в лагера сме подготвили различни занимания като доджбол (нов спорт за България, подобен на народна топка, но с пет топки), функционални и кръгови тренировки, упражнения за разпускане, правилна стойка и релаксация. За всеки участник ще бъде разработена индивидуална програма, а треньорът ще се постарае никой да не скучае„, заяви организаторът на тенис турнирите Ивайло Цанков.

Той посочи, че благодарение на партньора си Елит Травел участниците ще бъдат настанени в първокласния комплекс Sani Resort на преференциални цени. Настаняването при ранна регистрация започва от €159 на вечер за двама, със закуска, обяд и вечеря, ползване на СПА зона, вътрешни и външни басейни. Местата за участие в турнира са ограничени. Специалните условия може да бъдат ползвани при ранни резервации до 31 август.

Календар на Weekend tour за 2022 г.

Сподели публикацията