Халкидики. 5-звездният Sani Resort Holiday 2022 отново ще бъде домакин на турнири от семейната тенис и СПА верига Уикенд тур. Комплексът се намира на гръцкия полуостров Халкидики и част от неговата спортна база е тенис центърът на самия Рафаел Надал.

Hotel Sani Beach 5* очаква любителите на тениса при мъжете и жените за дълъг и прекрасен уикенд от 26 до 30 октомври.

По време на тенис почивката в Sani Resort Holiday 2022 сме организирали и специален тенис лагер за малки и големи, в който могат да се получат базови познания или да се надградят основни умения. Тренировките ще се водят от дългогодишен професионален треньор, обучаващ и професионалисти, и любители.

За участниците в лагера сме подготвили различни занимания като доджбол (нов спорт за България, подобен на народна топка, но с пет топки), функционални и кръгови тренировки, упражнения за разпускане, правилна стойка и релаксация. За всеки участник ще бъде разработена индивидуална програма, а треньорът ще се постарае никой да не скучае„, заяви организаторът на тенис турнирите Ивайло Цанков.

Той посочи, че благодарение на партньора си Елит Травел участниците ще бъдат настанени в първокласния комплекс Sani Resort на преференциални цени. Настаняването при ранна регистрация започва от €159 на вечер за двама, със закуска, обяд и вечеря, ползване на СПА зона, вътрешни и външни басейни. Местата за участие в турнира са ограничени. Специалните условия може да бъдат ползвани при ранни резервации до 31 август.

Календар на Weekend tour за 2022 г.

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA