Slide
Slide

Сандански. Bgtourism.bg започва нова рубрика, в която всеки месец ще бъде посветен на отделна дестинация. Март месец обявяваме за Месец на Сандански и в рамките на него огромната ни аудитория ще има възможност да се запознае с интересни публикации, свързани с местния туристически бизнес.

Месецът, посветен на дестинация Сандански, се реализира с подкрепата на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в красивия Югозападен град с традиции в областта на туризма.

Един от най-топлите райони в България е известен със своя климат, красива природа и чист въздух, качествени ароматни вина, балнео и СПА услуги, богати възможности за събития и най-вече с гостоприемните си хора.

Ще покажем бизнесите и личностите, които градят съвременния имидж на дестинация Сандански, ще Ви запознаем с най-новите инвестиционни намерения и ще Ви потопим в атмосферата на забележителния град, който носи името на българския революционер Яне Сандански.

10 причини да посетиш Сандански – най-слънчевата дестинация в България

Смята се, че в района на Сандански е роден и живял водачът на най-голямото въстание в древността – Спартак от тракийското племе меди. Паметникът на Спартак (виж водещата снимка на публикацията) е един от символите на града, който отстои на почти еднакво разстояние от София и Солун.

Сандански е готов да разкрие своята красота и да Ви направи част от своята неповторима атмосфера.

Сподели публикацията