Банско, снимки Мартин Гълъбов

Банско. Лифт картите в Банско са с нови цени от днес. Дневната лифт карта за възрастен е 79 лева. Ученици от 13 до 19 години, включително, заплащат по 75 лева. Същата е цената и за пенсионери до 75 години. Лифт картите за децата до 7-годишна възраст и за възрастните хора над 75 години са по левче, а за децата между 7 и 12-годишна възраст – 43 лева. Тук може да видите всички цени за лифт карти и билети за зимния сезон – ЦЕНИ.

Българските курорти в момента са пълни с туристи, а скиорите се наслаждават на прекрасните условия. Тази сутрин отново имаше огромен интерес сред любителите на ските за каране по пистите, които се наредиха на дълги опашки, съобщава Мартин Гълъбов, който вчера избра да направи нощно спускане в Боровец, а днес вече се наслаждава на шума на снега в Банско. Преди това му се наложи да чака час и половина на опашка на касата заради проблем с пост терминала.

Снимки Мартин Гълъбов

Голям интерес сред скиорите за нощно каране в Боровец (снимки+видео)

Припомняме Ви, че от днес – 27 декември, цените за дневните лифт карти в Боровец се увеличават от 62 на 75 лева на човек за възрастен, а цената за нощното каране ще бъде вече по 40 лева за възрастен вместо досегашните 30 лева (Цени на лифт карти и билети за зимен сезон 2021/2022 г. в Боровец). В Пампорово новите цени влизат в сила от 28 декември. В красивия курорт в Родопите е пълно с туристи, които се наслаждават на перфектните условия за ски ваканция. Очаквайте репортаж от наш екип в Пампорово!

Пампорово
Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA