Снимка Мартин Гълъбов
Slide
Slide
Боровец. Осветените писти в Боровец се радват на огромен интерес сред скиорите за нощно каране. Тази вечер стотици туристи от България и чужбина се наредиха на дълги опашки, за да се спуснат по пистите на най-стария ни планински курорт Боровец.
Снимка FB Ски & Сноуборд група
Снимка Мартин Гълъбов
Малки и големи се насладиха на прекрасните зимни условия. Един от тях е Мартин Гълъбов от София, който изпрати снимки и видео от нощното каране тази вечер в Боровец.
”Карам редовно в чужбина и в България. Предпочитам Боровец, защото условията са добри и е близо до София. Мога да отида след края на работния ден и не се изисква сериозна организация. Единственият недостатък, който виждам са цените, преди седмица карах в “ Les 2 Alpes “ за 40 евро на ден, в Сестриере (Италия) за 31 евро, в Марибор (Словения) за 19 евро”, сподели скиорът. Тази вечер той е направил 15 спускания на пистата в Боровец.
От утре – 27 декември, цените за дневните лифт карти в Боровец се увеличават от 62 на 75 лева на човек за възрастен, а цената за нощното каране ще бъде вече по 40 лева за възрастен вместо досегашните 30 лева (Цени на лифт карти и билети за зимен сезон 2021/2022 г. в Боровец). В Банско дневната карта става 79 лева от 27 декември – виж цените на Банско тук. В Пампорово новите цени влизат в сила от 28 декември.
26 декември, 21.30 часа – Нощно каране в Боровец, снимка от уебкамерата от сайта на курорта
Сподели публикацията