Варна. „Варна е моят любим град, както на мен, така и за семейството ми. Варна не е просто място, където вкусно ще ядеш, весело ще прекараш на плажа, хубаво ще си прекараш в хотелите. Варна е културен център!“, заяви по време на откриването на туристическото изложение ТУРИЗЪМ ЕКСПО „Дестинация Варна“ Мартина Вачкова, която е специален гост на изложението и на кино фестивала „Златна роза“, който се провежда в момента в морската ни столица.

Официално откриха ТУРИЗЪМ ЕКСПО „Дестинация Варна“ (снимки + видео)

Любимата актриса добави: „В този град се случват толкова много фестивали. Има толкова много различни културни събития. Вашите туристи са щастливи, защото могат да комбинират почивката с посещения на изключителни музеи и галерии, както и да посетят интересни фестивали. Работата, която се върши в този град е фантастична. Този град се развива страхотно и винаги ще се връщам тук“.

Официалното откриване бе предавано на живо във фейсбук страницата ни ТУК

Запознайте се с програмата на изложението тук – ПРОГРАМА

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията