Снимка Фрапорт
Slide
Slide

Варна. С богата музикално-артистична програма днес във Варна бе официално открито петото издание на туристическото изложение ТУРИЗЪМ ЕКСПО „Дестинация Варна“. Домакин на форума от 27 до 29 септември е Хотел и казино „Черно море“.

Тазгодишното издание се провежда под мотото „Варна – 100 години курортен град! Туристическа дестинация с история и бъдеще“.

Организатори на туристическото експо са Община Варна, Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и агенцията за маркетингови комуникации ProVox.

Официалното откриване бе предавано на живо във фейсбук страницата ни ТУК

„Точно този ден избрахме, защото за нас туризмът е кауза и преживяване. Туризмът е съзнание на духа, на тялото и сърцето. Може да говорят, че трудни времена идват и нещо страшно ще се случи с туризма, но това няма как да стане, защото всеки един от нас има нужда от почивка, релакс, възстановяване. Туризмът ще го има! Трябва да бъдем позитивни. Времената са трудни и поднасят много предизвикателства. Със сигурност ни предстоят още по-добри и различни времена, защото трудностите пред нас ни дават възможност ние да се променяме, да променяме нашата организация в нашите хотели и ресторанти. туристите също са се променили и именно за това ние ще говорим в следващите дни по време на изложението“, заяви по време на официалното откриване организаторът Павлин Косев.

Още за изложението от Павлин Косев във видеото

Зам.-кметът на община Варна Коста Базитов отправи поздравление от негово име и от името на кмета Иван Портних. „Магнетичността, за която стана дума в поздравленията и в словата на водещите, е нещо, което води всички от цялата страна и от Европа и света, да бъдат чести гости тук.
Благодарности към всички от този труден през последните години бранш, но в същото време бранш, който дава самочувствие и устойчивост. Бранш, който е зареден с културни традиции“, заяви Базитов.

Коста Базитов

Поздравителен адрес до организаторите бе изпратен от министъра на туризма доц. Стела Балтова.

Запознайте се с програмата на изложението тук – ПРОГРАМА

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията