Slide
Slide

Мерилин Монро.
Името илюстрира емблематичната, красива и трагична актриса, чийто дух все още живее и чийто образ все още вдъхновява милиони фенове.
Сега, като гост на хотел в хотел Beverly Hills, можете да се доближите до Мерилин повече от всякога.
Едно от бунгалата в луксозното холивудско убежище – Бунгало #1А, за да бъдем точни – е мястото, където Мерилин прекарва по-голямата част от времето си в хотела. Неговият замислен нов дизайн включва аспекти от живота на Мерилин и включва причудливи елементи, отразяващи нейните най-известни филмови роли. Бляскава и младежка, най-добре описват естетиката на това бунгало, което е било личен фаворит на Мерилин, и което отразява начина на живот в Южна Калифорния, на който тя толкова се е радвала и обичала.

Той разполага с извита мебелировка, светли и абстрактни подови настилки, цветни камъни от травертин и тавани от златни листа. Едностаен суит тип бунгало включва всекидневна с трапезария, камина и половин баня, главен апартамент, голяма главна баня и гардеробна и самостоятелна тераса.
Гостите, които отсядат в бунгалото на Мерилин, могат да се насладят на тези висококачествени услуги и удобства:
1.Chanel No. 5 парфюм (Веднъж, когато Мерилин е била попитана с какво спи, тя отлично отговаря, „Chanel No. 5.“)
2.Тоалетни принадлежности за баня Chanel
3.Библиотека с класически филми и книги на Мерилин
Менюто на Мерилин също е достъпно, вдъхновено от интервю, което се появява в изданието от 1952 г. на Pageant Magazine, с коктейли от скариди, спагети и кюфтета на ДиМаджио, печена пържола от Ню Йорк и сладолед. Апартаментът се продава за 8,500 долара на вечер.
Мерилин прекарва седмици в любимите си бунгала – №1 и №7 – и снима „Let’s Make Love“ в бунгалата #20 и #21.


Самите бунгала са известни по целия свят с историята си с холивудски роялти и цветни анекдоти. Глория Суонсън временно пребивавала в една след развода си, Елизабет Тейлър останала тук за шест от осемте си медни месеца, а Лорен Бакъл и Марлен Дитрих ги наричали у дома за повече от година.

Източник: Forbes

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията