Slide
Slide

Кранево. Празнична атмосфера завладя „Терма палас“. Петзвездният хотел в Кранево, който се намира на близо 30 км от Добрич и Варна, се подготвя за предстоящите Коледни и Новогодишни празници, независимо от сложната обстановка в цял свят заради пандемията. Хотелът е едно от любимите места в региона за туристите, които обичат да се наслаждават на СПА и кулинарни удоволствия.

Във фоайето и общите пространства вече има красива украса, която повдига настроението на гостите. Домакините са взели всички мерки за безопасност.

„Безопасността и сигурността на нашите гости и служители остава най-големият ни приоритет. Следим постоянно за ситуация, както и препоръките на Световната здравна организация и на българското Министерство на здравеопазването“, заяви изпълнителният директор Максим Секов.

Ето и наложените мерки в хотела:

  • На всеки вход на хотела гостите имат достъп до хигиенна станция, съдържаща дозатори с дезинфектант за ръце. Хигиенни станции са разположени във всяка една зала, както и до асансьорите.
  • Има табели и маркировка в общите пространства, които помагат на гостите и напомнят да се спазва дистанция.
  • Всички служители на хотела носят предпазни лични средства и са преминали през обучения, свързани с безопасност.
  • Внедрени подобрени технологии за почистване и за замерване на температурата при пристигане в хотела.
  • Внедрени здравословни алтернативи към всички  продукти

Нов български гел с аромат на роза защитава кожата ни от вируси за 60 минути

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията