Slide
Slide

София. Нов български гел с аромат на роза защитава кожата ни от вируси за 60 минути. Продуктът от половин литър и 5 литра тази година бързо навлезе сред родните ни хотелиери, а от скоро е хит и сред индивидуалните клиенти, които купуват от опаковките от 80 мл. Става въпрос за дълбоко почистващ антибактериален гел Via Natural Gel, който е бил специално създаден за СПА терапевти, чийто ръце да бъдат чисти, дезинфекцирани и с аромат на спа серията, с която работят – Via Natural Linea Spa Rose, съобщи за bgtourism.bg мениджърът на Мария Дичева -Кръстева.

Тя посочи, че малката опаковка гел (горе вдясно) вече е в чантите на много клиенти, тъй като не изсушавал ръцете им, а напротив – кожата оставала мека. Най-големите предимства били, че дезинфектантът осигурявал защита за цял час – SymGuard® CD. Той е сертифициран биоцид и ухае на роза. За по-капризните има и крем – за възстановяване на кожата, особено сега през зимата. За големите опаковки има и безконтактни станции за по-посещаемите места като хотели, СПА центрове, ресторанти и други обекти.

Още информация за Via Natural тук

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията