Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Сапарева баня/София. В ход са вече записванията на туристически компании, които искат да представят своите продукти по време на петото специализирано изложение на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Експото се превърна в желана и необходима част от програмата на Годишния конгрес на СПА организацията. Деветото издание на конгреса ще се проведе на 13 и 14 септември в Сапарева баня. По време на изложението ще бъдат представени компаниите, съпътстващи Медикъл/СПА и СПА индустрията.

Сапарева баня ще е домакин на Годишния конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

В специално обособеното изложбено пространство своето място ще намерят най-добрите производители на СПА козметика, козметика за хотели, както и ще бъдат представени иновативни технологии, допринасящи добавена стойност към Медикъл/СПА и СПА продукта.

Експерти и представители на туристическата индустрия се събраха на първата национална конференция за здравен туризъм в Албена

Годишните конгреси на Български съюз по балнеология и СПА туризъм се утвърдиха като най-значимите събития в Медикъл/СПА и СПА сектора, събиращи на едно място инвеститорите и мениджърите на повече от 100 от най-добрите комплекси в България, развиващи целогодишният туристически продукт, използвайки природните богатства на страната ни – лечебен климат, минерални води, пелоиди…

Най-важните новини в СПА туризма в България ще откриете тук

В миналогодишното изложение участие взеха водещи компании, предлагащи обзавеждане за хотели, специализиран софтуер за ресторанти и заведения, иновативни уреди, подходящи за Медикъл/СПА центрове, и разбира се водещи производители и дистрибутори на СПА и хотелиерска козметика.

Специализираното изложение ще се проведе в хотел Петте елемента (Сапарева баня) на 13 и 14 септември 2022 г.

За допълнителна информация и заявка на изложбени площи – e-mail: office@bubspa.org

Сподели публикацията