Slide
Slide

Бургас. Отложи се пристигането на първите 200 израелски туристи, които трябваше да кацнат у нас с полети на 25 и 26 март, съобщи за Bgtourism.bg почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов. Бяха планирани два полета до летището във Варна, заради ремонта на пистата на летище Бургас.

Резервациите бяха за Слънчев бряг, а до курорта туристите трябваше да бъдат извозени с автобуси. Причината за отложените полети – затворените казина и търговски центрове, както и ограничителните мерки за работа на ресторанти и СПА центрове.

Планира се групите да тръгнат на 2 май 2021 г., но страната ни има гостовност да започне да посреща по-рано израелски туристи според ситуацията в началото на април. Ако обстановката се нормализира, то първият полет до Варна ще бъде на 8 април, а до Бургас – на 15 април.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията