Slide
Slide

София. Wizz Air обяви страхотна отстъпка от 30%* за резервации, направени днес през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията „Розова сряда“ е валидна за избрани полети и е без ограничение за периода на пътуване. Всички полети на Wizz Air се извършват при засилени хигиенни мерки, като самолетите се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.

АБАКС излезе с извънредно изявление! Очаква програмите за Коледа и Нова година да се реализират, гарантира средствата на всички клиенти

Отстъпката от 30% важи за цени без административна такса и е валидна само за определени полети, налични в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Тази промоция важи на 25 ноември 2020 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST. Цената е валидна само за резервации, направени през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията