Slide
Slide

София. По-малко от два месеца остават до началото на световното първенство по футбол в Катар и всички погледи са насочени към емирството. В следващите седмици ще бъдат открити нови хотели, нови плажове, нови стадиони…Катар е готов да впечатли света и да заеме своето водещо място като дестинация за туризъм, точно както Qatar Airways вече години наред печели сърцата на своите пътници с класа и комфорт, с внимание към детайлите.

Всичко в Катар е блестящо, модерно, има сигурност, спокойствие, комфорт и обгрижване до най-малкия детайл. Това споделя пред Bgtourism.bg 52-годишната туристка от София Даниела Миланова, която се завърна от екскурзия в Катар. Груповото пътуване е било организирано от Exotic Holiday и Yasmin Holidays – доказани и утвърдени български туроператори.

„Отдавна  следя  тази дестинация и се радвам, че осъществих това пътуване. Интересът ми беше провокиран освен от мои близки, които са били там, но и от предстоящото световно първенство по футбол“, споделя Даниела. Тя признава, че цялото пътуване е било невероятно и запомнящо се.

Премиера: Rixos отваря първия ол инклузивен плажен комплекс в Катар (снимки+видео)

В програмата на групата е било включено посещение на Националния музей на Катар. „Изумително като архитектура. Модернизъм и максимализъм е всичко, което се строи като цяло. Имахме обиколен тур на гр. Доха, сафари в пустинята. Във всяко едно отношение Катар надмина очакванията ми и промени предразсъдъците за арабска страна“, разказва туристката от България.

Тя е била впечатлена от хотела, в който настаняването и изхранването са били на най-високо ниво. Дори трансферите са били с високо качество и обслужване, а това е накарало групата от България да се почувства специална.

„Нямаше нещо, което да ни липсваше. Храната лично за мен беше много разнообразна и вкусна. Изобщо не обичам сладкиши.

Рядко може да ми се спре погледа и нямам потребност да консумирам, но тук изпитах желание и наслада от вкуса и качеството им – красиви като визия, премерено сладки, профирни и леки за приемане.

Около нас имаше блясък, лукс, пищност, дори разточителство. Направи ни много приятно впечатление зеленината в Катар, прекрасната инфраструктура и транспорт, навсякъде брилянтно обслужване и отношение“, допълва Даниела. Тя е очарована от грижите на домакините към животните, чистотата и екологията.

Росен Димитров, Qatar Airways: Искам пътниците от цял свят да се докоснат до красотата, гостоприемството и културата на България, клиентите са №1 за нас

Българката признава, че с удоволствие отново би посетила Катар, дори и за повече дни.

Пътуването до там е било организирано с директен полет на Катарските авиолинии от София до Доха. „Qatar Airways e компания, която заслужено заема първо място в авиоиндустрията години наред. Дестинацията за нас е привилегировано близка и пожелавам много хора да се докоснат до този друг свят. Култура, религия, традиции и нрави – съхранени са и са много интересни за туристите от чужбина“, споделя нашенката.

Qatar Airways печели наградата „Авиокомпания на годината“ от Skytrax за безпрецедентен седми път и получава три други големи награди

За нея и за всички от групата е било невероятно преживяване да се докоснат до тази интересна дестинация, която все още не е толкова популярна за българските туристи, но набира огромна скорост на картата на световния туризъм. Очаква се именно световното първенство по футбол да разкрие възможностите на Катар и много туристи да тръгнат към прекрасното емирство, което се променя не с години и месеци, а с всеки изминал ден.

„По време на целия ни престой, включително и през свободното време, Мирослава Митинкова – собственик на Ясмин Холидейз, беше постоянно на разположение да препоръчва, да ни упътва според интересите ни, да ни придружава, резервира и организира, задоволи всички наши желания. Благодарение на перфектната организация и професионализма от нейна страна ние имахме възможност да преоткрием Катар, максимално да се потопим в атмосферата и да се насладим на нашия престой“, посочва с огромно признание Даниела Миланова.

Попитайте Exotic Holiday или Yasmin Holidays за следващите организирани пътувания до Катар!

Сподели публикацията