Slide
Slide
Стара Загора. Остана близо месец до първия исторически полет между България и Кабо Верде, съобщи собственикът на Кондор Холидей Тодор Иванов. Партньор в чартъра е друг доказан туроператор – Luxutour. Програмата се предлага и от Абакс. Полетът е на 23 октомври от София, като до момента над 120 български туристи са се записали и избрали да си подарят още лято в края на октомври. Самолетът каца на остров Сал, а Иванов сподели, че домакините са подготвили специално посрещане на самолета.
Организаторите на чартъра предлагат промоционални цени за почивка в Кабо Верде – 799 евро за 8-дневна ваканция (7 нощувки) в избрани хотели.  Пътуването е потвърдено! По време на престоя си българските туристи ще имат възможност да се насладят на интересна програма.
Кабо Верде или „зеленият нос“ от португалски е архипелаг от десетина вулканични острова. Най-близкият бряг до Кабо Верде е Сенегал. Островната държава се състои от няколко големи острова и още толкова по-малки и е сред най-развитите страни на черния континент и популярна дестинация за туризъм.

„Кабо Верде е едно от най-трудно достъпните места, заради редките полети. Това е място за туристи, които търсят непозната, вълнуваща, екзотична, романтична и целогодишна дестинация за своето пътуване. Тук туристите, търсещи плажове, приключения и автентично изживяване, ще бъдат приятно изнанадани от неповторима атмосфера на достъпни цени. Остров Сал предлага страхотни плажове, пясъчни дюни и прекрасни условия за каране на сърф и уиндсърф. В дестинацията е изключително спокойно, а дори в най-посещаваните курорти като Санта Мария, гостите няма да се сбъскат с огромни тълпи от туристи“, заяви Иванов.

ПрограмаОстров Сал, Кабо Верде – райският остров на Африка

Централният офис на туроператора е в Стара Загора, като през годините той има утвърдени интересни програми. Кондор Холидей е водещ туроператор в България за значими спортни събития по света, както и партньор на водещи спортни клубове.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията