Slide
Slide

Сапарева баня. Класическите масажи и екзотичните терапии все повече са предпочитани сред туристите в Сапарева баня, отчитат от СПА хотелите 103 градуса и 103 Алпин. Гостите избират дестинацията не само заради минералната вода и обслужването, но и да разкарат стреса и да възстановят тялото си.

От петък до неделя (включително) едни от най-любимите места за туристите са сауната, парната баня, солната стая и 12-местното джакузи в 103 Алпин. Двама млади и много опитни терапевти с хъс и желание за работа са подготвили менюто в СПА центъра.

Хотел 103 градуса в Сапарева баня: Във Висшата лига на СПА изкуството

В списъка с класически масажи влизат: дълбокотъканен масаж, релаксиращ масаж, масаж на гръб и крака, частичен масаж, а сред екзотичните терапии: анти-стрес терапия за тяло и лице RAHIMA, терапия за тяло и рефлексология MANARU, винен ритуал и ароматерапия.

Гостите съчетават някои от предложенията тук с козметиката д-р Шпилер. Масажният кабинет е с работно време от 10:00 до 19:00 ч. всеки петък, събота и неделя, резервация може да се направи и на тел. 0877 103 103, както и на място на рецепция.

Качествената козметика връща доброто настроение сред гостите на 103 градуса и 103 Алпин

Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню на хотел 103 градуса

Припомняме Ви, че специално за гостите на СПА хотел 103 градуса и само за тях е отстъпката в ресторанта, която -15% от основното меню, и отново само за гости на хотела е наскоро отворилия СКАЙ БАР. Външни гости на него не се допускат и единствения начин да се насладят на страхотната гледка е да бъдат настанени в хотела.

Скай барът на хотел 103 градуса в Сапарева баня отново посреща гости

От юни, всяка събота и неделя, домакините ще разнообразяват следобедите на гостите с DJ партита, които ще започват от 16 часа и ще продължат до 20 часа. Всяка събота туристите ще се наслаждават и на мелодичните изпълнения на живо с флейта и саксофон.

Сподели публикацията