Slide
Slide

София. Министърът на туризма Стела Балтова и представителите на бизнеса изразиха готовност да работят заедно в името на възстановяването на туризма – не само като назовават проблемите, но и като излязат с практически решения как тези проблеми да бъдат преодолени, съобщиха от туристическото ведомство.

Важно е как мерките да бъдат адекватно популяризирани, подчерта генералният мениджър на “Фрапорт  Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД Франк Кванте и постави част от належащите въпроси – облекчен режим за влизане на туристи в България, приоритетна ваксинация на заетите в сектора, условията за кандидатстване за помощта от 35 евро на седалка.

След като беше обсъдена нуждата от спешни съвместни действия за спасяване на един от най-засегнатите сектори в българската икономика, на днешната видеоконферентна среща беше договорено създаването на експертна работна група от представители на държавата, бизнеса и „Фрапорт Туин Стар“. На срещата присъства и главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията