Slide
Slide

Варна. Нов продукт вече има на българския пазар. Той е изцяло български и е разработен от варненска компания, която е дъщерно дружество и агентура за България на един от големите немски туроператори, Schauinsland Reisen – семейна фирма с над 100-годишна история.

„Вярваме, че с наближаването на пролетта, все повече хора ще започнат да мислят за летните си почивки. Предизвикателствата ще са много и конкуренцията между различните дестинации ще бъде по-силна от всякога, но сме уверени, че с правилни маркетингови послания и адекватна ценова политика, България може да посрещне един относително добър сезон. Ние ще работим усилено за това. Вярваме, че ще получим и Вашата подкрепа“, споделя пред Bgtourism.bg управителят на компанията Илия Илиев.

Той посочва, че са използвали последните месеци са разработили иновативен и български продукт.

„От години екипът ни търси различни и новаторски похвати да покажем на гостите нещо повече от страната ни и да оставим спомени, които да върнат хората отново при нас. В края на миналото лято една идея ни вдъхнови особено силно – не просто да оставим спомени, а да опаковаме частица от България, която гостът да отнесе със себе си вкъщи“, добавя Илиев.

С голямо вълнение и ентусиазъм компанията е избрала да направи премиера на продукта си в навечерието на 3-ти март – Националният празник на България.

Читателите на Национална информационна агенция Bgtourism.bg имат възможност да се запознаят с продукта ТУК

слр-холидей-сървис еоод
Варна, ул. Н. Вапцаров 5, ет.7, офис 701
052/71 11 41
052/71 11 42
info@bulgaric.net

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

*публикация

Сподели публикацията