Slide
Slide

Италианският стартъп Zzzleepandgo е разработил интелигентни спални кабини с напълно оборудвано работно място и зона за отдих. Новата услуга на летище Виена предоставя допълнителен комфорт за пътниците.

Виена. Пътниците на Терминал 3 на Виенското летище вече могат да наемат спални кабини от италианската стартъп компания Zzzleepandgo, съобщиха за Bgtourism.bg от Ойроком-ПР София. На терминала са монтирани общо 16 кабини с площ от 3 кв.м., където е осигурено удобно място за работа, почивка или нощувка. На това пространство е разположен кът за спане, както и с място за багаж и сгъваема маса. Освен това всички кабини са оборудвани с електрически и USB контакти, безплатен WiFi и мултимедиен стрийминг плеър. Всички кабини се почистват и дезинфекцират редовно, а гостите се настаняват в съответствие с антиепидемичните мерки, които се прилагат в Австрия. Автоматична вентилационна система филтрира вирусите и бактериите във въздуха.

© Flughafen Wien

Смарт кабините на Zzzleepandgo могат да бъдат резервирани за цял ден или за определени часове чрез уебсайта или на място. Настаняването става бързо и лесно – гостите се регистрират директно във виртуална рецепция, използвайки модерен тъчпад, който разчита паспорта, кредитната карта и, ако е необходимо, сертификата за COVID-19. След това врата се отваря автоматично. Цената за тази услуга е 9 евро на час 48 евро за цяла нощ, като плащането се извършва при напускане.

Университетски проект, който оперира вече на 16 международни летища

Италианската стартъп компания Zzzleepandgo е основана през 2015 г. като студентски проект. Базирана в Италия, компанията проектира, произвежда и управлява високотехнологични спални кабини, които могат да бъдат използвани и на летищата. През 2022 г. италианският стартъп ще оперира на 16 различни международни летища, като Виена, Милано-Малпенса, Венеция, Верона, Варшава-Модлин и Рио де Жанейро-Галеао, в девет държави. Повече информация за Zzzleepandgo и опции за резервация можете да намерите на www.zzzleepandgo.com.

Сподели публикацията