Велинград, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Ваелинград. Инициатива за осигуряване на топъл обяд за лекарите и персонала в Covid отделението на общинската болница поде „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“.

Всеки ден лекарите, сестрите и персонала, обслужващ болните с коронавирус ще получават топъл обяд от хотели и ресторанти, които са членове на Сдружението.

Въпреки, че туристическият бранш е един от най-силно засегнатите, на първо място е това, че сме хора и трябва да преодолеем кризата заедно, категорични са колегите, които се включиха в инициативата.

Изготвен е списък и всеки ден в 13.00 ч. храната се доставя в общинската болница.

Хотелите АРТЕ, БОР, ЕНИРА, РИЧ, СВЕТИ СПАС и ресторантите – БОРОВ ПАРК, Garden of Rich, ТОМ и НЕЗИ, ФАКИРКИТЕ, ЦЕНТРАЛ, ЧИНАРИТЕ, механа ДЕМЕКО, бистро ИГЛИКА са първите, които се включиха в инициативата.

Медиците изказват своята огромна благодарност към Сдружението за поредната подкрепа и  съпричастието на членовете към тяхната самоотверженост в тази тежка ситуация.

Респект! Хотелиери и ресторантьори осигуряват топъл обяд на медиците от първа линия в Поморие

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията