Снимкa Илия Христов
Slide
Slide
София. Стартираха чартърите на българския туроператор Абакс до Албания. Дестинацията е част от портфолиото на лятно-есенните програми на компанията, а първият полет бе вчера. Той бе реализиран с авиокомпанията Gulliv Air. Припомняме Ви, че през май т.г. Абакс успешно постави началото на директните полети. Туроператорът е планирал да реализира 6 чартъра тази есен, които ще продължат до 27 септември.
Пътуването е до Тирана и е с продължителност само 50 минути.
Абакс предлага почимвки в подбрани и проверени хотели в Дуръс, като трансфера до там от летището е половин час. На място на гостите са осигурени изключително интересни екскурзии с обслужване на български език, а на плажа –  безплатни чадъри и шезлонги на плажа.
7-дневната почивка се предлага на цени от 752 лева – Предложенията може да разгледате ТУК. Не се изисква PCR ТЕСТ или ВАКСИНА ЗА ВЛИЗАНЕ В АЛБАНИЯ! ТУК може да разгледате датите на следващите чартъри, възможностите за настаняване и изхранването на база HB или ALL.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията