Slide
Slide

Златни пясъци. Празничен е днешният ден за един от най-емблематичните хотели в курорта „Златни пясъци“ – Риу Астория“, който днес има рожден ден.

Астория отвoри нова страница в своята история.

Новопостроен на много по-голямa територия, легендата за Златни пясъци, известна на много поколения посетители на курортния комплекс, има нов, много по-модерен лик и посрещащ своите гости от цял свят с бранда Риу Астория“. Отворен през 2019 г.  той впечатлява с модерна архитектура, местоположение, висококачествени услуги и разнообразни удобства.

Панорамна гледка от хотел Риу Астория

Новопостроената сграда предлага днес 536 стаи

и отговоря на най-съвременните стандарти за строителство, комфорт и иновативен дизайн. Настаняването е на база „всичко включено“ и качествотo на туристическата услуга се гарантира от високия професионализъм на екипа и мениджмънта на световноизвестната испанска верига RIU Hotels & Resorts.

Комбинацията от световен и местен дългогодишен опит в туризма създават продукт, който се откроява във всеки елемент от предоствената услуга: гостоприемство и бърза реакция на рецепция; висока хигиена и уют в стаите; безплатно ползване на три ресторанта (основен, италиански и азиатски) с разнообразни, вкусни и презентирани с много фантазия ястия; 3 бара – единият, от които с 350 места и сцена  за анимация; мултифункционална конферентна зала, СПА център с подбрани процедури и не на последно място – възможност за гостите да се насладят на слънцето и морето без доплащане за шезлонги и чадъри на плажа.

Курортите край Варна предлагат богата културна програма на туристите си  

От отварянето си до днес, когато Риу Астория“ празнува своя втори рожден ден, домакините имаха удоволствието да са част от незабравимите летни спомени на над 35 000 гости от България, Англия, Германия, Белгия, Франция, Дания, Русия, Румъния, Полша, Чехия, Холандия.

С много благодарност, че и в този предизвикателен сезон и в трудната световна икономическа и здравословна ситуация, гостите отново се довериха на хотела и със своите най-близки хора се радват на лятното слънце в уюта и атмосферата на Риу Астория“.

Съботният ден ще бъде празничен за служителите на хотела и техните гости.

За отбелязването на специалния ден е подготвена пъстра програма – Light the Night Party, която ще бъде подкрепена от една от най-добрите групи с изпълнение на живо, синхронно плуване и много забавления! Разбира се, през деня домакините ще подгреят своите туристи с различни активности – състезания по водно поло, уроци по танци, спорт и забавления.

„Щастлива съм, че заедно с нашите гости ще празнуваме втори рожден ден на хотела. Пожелавам на целия екип винаги да посреща и изпраща доволни гости, да се развиваме и да сме все по-добри в работата си, да изпитваме удовлетворение за добре свършена работа всеки ден, да сме единен и сплотен екип, който да работи дълго време заедно. На гостите пожелавам приятен престой и се надявам следващите години да празнуваме рождените дни на хотела отново заедно с постоянни гости, които се връщат при нас всяко лято за своята незабравима почивка“, заяви пред Bgtourism.bg генералният мениджър на хотел Риу Астория“ Елисавета Петкова. Тя пожела здраве, успех и просперитет на екипа и гостите на хотела!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията