Гърция, снимки Planet Travel Center
Slide
Slide

София. „Нашите клиенти могат да бъдат спокойни за почивките си в Гърция, а и не само за там, защото компанията ни организира ваканции до най-атрактивните места, които българските туристи очакват за истинско свежо и горещо лято“, заяви за Bgtourism.bg Дарина Стефанова – собственик на туроператора Planet Travel Center

Компанията има зад гърба си 25-годишен опит,

като през това време е установила контакт с близо 18 000 хотела в Гърция. Това автоматично превръща фирмата в един от най-големите туроператори у нас, който е избран и за представител на българския пазар от редица собственици и мениджъри на хотели и хотелски вериги в Гърция. При част от партньорствата са сключени и ексклузивни договори за продажба на пазар България, а при други – клиентите на фирмата получават възможно най-изгодните цени.

Дарина Стефанова отличава гостоприемството и разнообразието,

с което Гърция привлича българските туристи. Част от клиентите отскачат до южната ни съседка по няколко пъти годишно – за кратък уикенд в Атина, Солун, Кавала, Александруполис и други атрактивни места. Близките курорти в Северна Гърция, където е и Халкидики, остават най-достъпни за родните ни туристи.

Дарина Стефанова

Нашенци са преоткрили и очарователни места за почивка в Корфу, Лефкада, Кефалония, Закинтос, Итака, Санторини, Миконос, Парос, Наксос, Делос, о-в Крит и на много други места. До част от тях има и директни чартъри. Чрез сайта www.planet.bg българските туристи имат възможност да разгледат ботатия избор от предложения и да съчетаят с удобен транспорт – автомобилен или с полет.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН СВОЯТА ВАКАНЦИЯ НА www.planet.bg

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията