Slide
Slide

София. Второто издание за Българските туристически награди се проведе в Националния дворец на културата в София. На церемонията бяха отличени най-добрите хотели в България през 2019 г. в няколко категории: градски, зелен/спа и крайбрежен, хотелиер на годината, туристическа агенция на годината, концептуален хотел на годината и др.
Официални гости бяха кметът на София Йорданка Фандъкова и зам.-кметът по туризма Ирина Савина. Кметът на София прие наградата за Столична община за развитие на туризма. Най-добрият Зелен/Медикал хотел за 2019 г. е СПА хотел Стримон Гардън (Кюстендил). Отличието за Най-добър Концептуален хотел за 2019 г. получи Севтополис Медикал и СПА хотел (Павел Баня). Двете награди са част от годишната церемония на Българските туристически награди за 2019 г.

„Щастливи сме, че СПА хотел „Стримон Гардън“ е победител в категория Зелен/Медикал Хотел на 2019-та година. Международно жури, съставено от експерти от САЩ, Швейцария и България, ни класира на първо място в рамките на Българските туристически награди“, споделиха с гордост и заслуено от СПА хотела след церемония.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията