Радослава Иванова
Slide
Slide

Св.Св. Константин и Елена. Известен СПА хотел край Варна изкушава с интересни предложения посетителите на сватбеното изложение в хотел „Астор Гардън“ в курорта „Св. Св. Константин и Елена“. Става въпрос за ваканционен комплекс „Терма вилидж“ и двата му петзвездни хотела „Терма Еко Вилидж“ и „Терма палас“, намиращи се само на 30 км от морската ни столица. Акцент в представянето на туристическата компания, известна със своите балнео и СПА изкушения, са възможностите за сватби. Припомняме Ви, че през отминалата година това бе едно от топ местата по родното ни Черноморие, към което имаше огромен интерес от влюбените за съдбовното „Да“.

50 000 лалета ще цъфнат напролет в Балчик, 32 нови сорта са включени в Парада на лалетата за Сезон 2020 (снимки)

„Посетители и наши клиенти споделиха, че сме техни фаворити. Дори днес младоженци от Варна, които подготвят своето тържество през август 2020 година, ни посетиха и споделиха, че изключително много им харесват възможностите за настаняване, сватбеният ритуал на плажа и празненството в ресторанта – като цяло организацията, която ние създаваме за този специален ден. Интерес има и към нашите оферти за почивка и празненства, както и възможности за организиране на събития“, сподели за BGtourism.BG Радослава Иванова от „Терма вилидж“. В неделя – 24 ноември, изложението в „Астор Гардън“ е от 10 до 17.30 часа.

Голям интерес за сватби край морето! Двойки от България, Русия и Австрия се венчаха през 2019 г. в „Терма вилидж“

Есента е към края си и само след седмица декемврийската магия ще цари навсякъде около нас. С първите дни от новия месец все по-силно се засилва коледния дух. Това прави интереса на посетителите на изложението голям и към атрактивните оферти за Нова година, които все още може да получат с 10% отстъпка. Очертава се настроените по родното ни Черноморие да бъде на макс най-вече именно в „Терма вилидж“, където Тутурутка са подготвили уникално шоу с много смях, а Георги Милчев – Годжи ще направи празничната вечер още по-бляскава.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията