Slide
Slide

Лондон. Този лондонски хотел използва хиляди блокчета на LEGO, за да създаде една от най-оригиналните, празнични и  иновативни декорации – такава не сме виждали досега. Коледният дух най-накрая е тук! А това означава, че е време всички хотели да създадат празнична атмосфера за своите гости.

Част от тях изваждат старите си играчки, гирлянди и венци, но има и много, които са в крак с модата. Търсят нещо ново и различно!

Един от тях е хотел The Savoy в Лондон, които ще покрие  залите с фигури с блокчета от LEGO®.

„LEGO е идеалният партньор, с който да отбележим празничния сезон в The Savoy. С нашия партньор ние ще зарадваме и вдъхновим както нашите пораснали, така и малки гости,“, сподели Ян Кид – мениджър на The Savoy.

„Радваме се, че си партнираме с The Savoy за този празничен сезон. Като част от нашата кампания „Възстанови света“, това партньорство има за цел да вдъхнови хора от всички възрасти да разгърнат творчеството си и да изследват безграничността на въображението си чрез игра “, заяви Никола Морган-Хълм, старши мениджър „Връзки с обществеността“ в LEGO Group.

В The Savoy гостите могат да очакват да видят огромни LEGO фигури в целия хотел, включително драконово коледно дърво, мотор, LEGO шейна и други. Гостите също могат да творят с блокчета на лего и да направят снимка на своето творение, а накрая и да го споделят в социалните мрежи с #BuildToGive. За всяка изработена и споделена декорация LEGO ще направи дарение за деца в нужда, в болници, детски домове и др.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията