Снимка Тодор Иванов
Slide
Slide
Добрич. След известно прекъсване, отново можете да следите най-актуалните събития и изложби на обновения сайт на Художествената галерия в Добрич –  www.dobrichgallery.org.
„Подновената версия е по-функционална, с възможност за ползване на мобилни устройства и по-лесен достъпът до постоянната експозиция, както и до информацията за историята на галерията и образователните ни програми. Възможна е връзка и с нашите интернет канали в Youtube, Instagram и страниците ни във Фейсбук. Улеснение за най-верните ни приятели и ценители е мобилното приложение, чрез което могат да получават съобщения за всички нови публикации“, съобщават от Художествената галерия.
„Новият сайт ще ви информира за работното време, цените на билетите, екипа на галерията и възможностите за връзка с нас.
Предстои допълване на съдържанието с подробна информация за художествения фонд, автори, произведения, изложбен календар за 2022 г. и виртуални турове.
Надяваме се новият сайт да е полезен и да улеснява посещенията ви на нашите събития и изложби“, добавят от културната институция.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията