Хотели по Черноморието – готови с пакет от мерки и хигиенен план след края на извънредното положение
Хотели по Черноморието – готови с пакет от мерки и хигиенен план след края на извънредното положение
Slide
Slide
Slide
Slide

Кранево. Хотели по българското Черноморие – в Кранево, Слънчев бряг, Варна и други места вече са изготвили пакет от мерки и хигиенен план, който да гарантира здравето и безопасността на гостите. Туристическите обекти стриктно спазват заповедите на правителството и са готови да отворят веднага след отмяната на извънредното положение. Ето какво споделят от ваканционно селище “Терма вилидж” в Кранево чрез официалните си онлайн канали днес:

“Живеем във време на несигурност и стряскаща информация на СЗО. Ние, екипът на комплекс Терма Вилидж, изразяваме нашата загриженост към Вас, вашите семейства, близки и приятели. Искрено се надяваме да сте в добро здраве, заредени с позитивизъм и в очакване на по-добри дни, които тепърва предстоят. Covid-19 ни подложи на трудни изпитания, които наложиха ние също да се включим в борбата срещу разпространението му. Временно затворихме вратите на комплекса, за да направим всичко необходимо, за да осигурим безопасна среда и атмосфера, както за Вас – нашите клиенти, така и за всички наши служители.
Като основен наш приоритет е запазване на Вашето здраве и повишаването на Вашия имунитет.
Подготвихме пакет от мерки, които ще предприемем веднага след вдигането на карантината от туристическите обекти.
Изготвили сме хигиенен план, с който да гарантираме максимална степен сигурността на клиентите, който включва:
Използването на дезинфекционни препарати и висока степен на сигурност, поставяне на дезифекционни апарати при входовете в хотелската и ресторантската част, СПА центровете.
Дезинфекциране в басейни, съблекални, фитнес центрове, местата за общественно ползване, и закрити спортни обекти.
Нашият персонал ще Ви обслужва с подходящо облекло и ръкавици.
Освен стандартния сервиз на шведска маса, желаещите ще бъдат изхранвани на сервиз по предварително изготвено меню и обслужвани от сервитьори и с посуда за еднократна употреба или от Рум сервиз.
Ще организираме също почасово изхранване по желание на клиентите, за да се избегне струпване на много хора в ресторантите. Предложения за Балнео програми и СПА процедури за повишаване на имунитета и укрепване на Вашето здраве. За предстоящия сезон ще предоставяме безплатно ползване на Солна стая, която е изградена от Хималайска сол и е с доказани лечебни свойства за дихателната система и различни алергии.
Безплатна консултация с лекар физиотерапевт. Комплексът е готов да посрещане, както идивидуални гости така и спортисти за провеждане на лагер-сборове.
Не забравяйте, че всичко хубаво тепърва предстои и комплекс Терма Вилидж ще Ви очаква с подобрено качество на предлаганите услуги.
С нашите усилия и в съчетание с прекрасната природа, слънце и море, минерална вода и прекрасна хотелска база ще направим Вашия престой в Комплексите Еко Терма Вилидж и Терма Палас едно незабравимо преживяване. Нашето мото ” Ние продаваме тишина и подаряваме здраве” -Бъдете здрави! Препоръчваме Ви да следите изнесената актуалната информация за работата на комплекса, всички новини и нови оферти на нашата уеб страница или във Facebook”.

https://www.thermavillage.com/
https://www.thermapalace.com/

Китайски роботи ще помагат на туристите в български хотели и ресторанти още това лято (видео)

#ОстанетеСиВкъщи и “ИзберетеВаканциявБългария

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ ще се проведе от 8 до 10 май

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията