Slide
Slide

София. 100% от стотици нашенци, почивали в Занзибар, имат отрицателни PCR тестове. Това обявиха туроператори в социалните мрежи по повод огромния отзвук към екзотичната дестинация и Covid-19.

„Коронавирус има навсякъде по света! Всички трябва да имаме възможност да пътуваме, като на първо място да бъдем отговорни към себе си и околните“, коментират завърнали се туристи. Припомняме Ви, че тази зима Занзибар е една от малкото възможности за почивка в топла дестинация и хиляди българи, румънци, руснаци, унгарци и др. направиха резервации за острова в Африка, който е част от Танзания.

През февруари Мартин Гаджев – с очилата вдясно, бе един от българските туристи. Той сподели за Bgtourism.bg, че ще се завърне на острова и през март.

Извършени са вече няколко полета до Занзибар и всички необходими мерки срещу Ковид-19 стриктно се спазват, споделят туристи и туроператори пред Bgtourism.bg. Излязоха и резултатите от прибралите се в неделя български туристи – всички се завръщат здрави, ПСР тестовете им са 100% отрицателни.

„Беше слънчево, много комфортно, плодовете са много вкусни. Това бе една различна и интересна дестинация“, бяха първите думи на родните ни туристи на българска земя, посрещнати от ниската зимна температура у нас.
Директни полети до Занзибар ще има и през следващите седмици, а българските туристи получават едни от най-добрите условия в далечната дестинация.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията