Slide
Slide

Когато си представите посещение в Иран, умът ви най-вероятно ще бъде наводнен от отрицателните образи и новинарски истории за актуалните събития в региона. Иран обаче е дом на някои невероятни ски курорти, които съперничат на най-популярните дестинации в Европа. Само около час извън столицата Техеран, малкото селце Шемшак е разположено в планината Алборц на 2500 метра надморска височина. При пристигането ви посреща синьо небе, свеж въздух и модерни съоръжения.

Разположен в сърцето на планината, на около 1 километър от известния ски курорт Шемшак, ски курортът Барин, проектиран от RYRA Studio, е модерно начинание, което отразява космополитната атмосфера на града и спиращата дъха красота на ландшафта.

Цялостният дизайн включва гъвкава, свободна форма като огледало на заснежените върхове и изместването на пейзажа на склоновете. Всяка резиденция напомня на арктическо иглу. Чистите линии и интериорът на всяка стая си кореспондират, а доминирането на бялото съвпада с естествения ландшафт, покрит със свеж сняг. Блиц

Сподели публикацията