Slide
Slide

София. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира на 25 юли от 10 часа в София Хотел Балкан информационен ден „Наредба Н-18: Правни и практически проблеми на бизнеса“. Основната цел на проявата е да запознае участниците с правните и технически изисквания на Наредбата, както и да ги насочи какви действия да предприемат, за да спазят данъчното законодателство.

Програмата на събитието предвижда представянето на новите изисквания към касовите бележки, фискалните устройства и електронните магазини; софтуерни системи, с които работи бизнесът, засегнати от Наредба Н-18, срокове за привеждане на софтуера и дейността по отчитане на продажби в съответствие с новите правила, правомощия на НАП при проверка и санкции, както и предстоящи промени в режима по Наредба Н-18 – предложения и резултати от работата на експертните работни групи. Целеви групи на проявата са собственици на електронни магазини; фирми, приемащи плащания с банкова карта и в брой; компании, опериращи със специализиран софтуер за продажби, CRM, ERP и други системи.

Лектори на събитието  са адв. Лена Бориславова, адвокатско дружество „Джингов, Гугински, Величков и Кючуков“, г-н Паско Пасков, управител на „Степ-Софт“ ООД, г-н Росен Бъчваров, директор на дирекция „Комуникации и протокол“, Национална агенция за приходите, представители на Министерство на финансите и Министерство на икономиката. Информационният ден ще бъде открит от д-р Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП.

Сподели публикацията