Slide
Slide
Кюстендил. Кой от вас е ходил на ски в Осогово? Ако не сте или пък изобщо не знаете за пистите там, то тогава задължително, ама задължително трябва да изгледате видеото на „България на длан“, чиято премиера бе днес! През призмата на неразказаните легенди, непоказаните красоти и вълнуващите истории, екипът продължава да вдъхновява  хиляди да пътуват и опознаят България!
Не е тайна, че районът на Кюстендил е особено любим за екипа на „България на длан“, който вече има зад гърба си близо 60 видеа, всички популяризират възможностите за туризъм в страната ни. Вече два пъти ни разказаха истории от там. Първо се потопихме в Празника на черешата и основните забележителности в града през 2019-а (вижте тук).
А после пък направихме една доста яка СПА обиколка, докато получихме интересна информация за минаралната вода в Кюстендил (вижте тук).
В новото видео е обърнато специално внимание на третото голямо богатство – планината! Кадрите няма да оставят читателите на Bgtourism.bg равнодушни. Защото Осоговска планина е не просто красива, но и предлага спиращи дъха гледки към половината планини на Балканите.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията