Slide
Slide

Бургас. Над 4 часа продължиднешната първа и историческа по рода си онлайн среща (уебинар) на новосъздаденото Министерство на Туризма на Кралство Саудитска Арабия. Появата на такъв силен играч на международния пазар на туристическите услуги беше под егидата на Н. Пр. принц д-р Абдул-Азиз бин Насър бин Абдул-Азиз, член на саудитското кралско семейство с богат академичен, правителствен и бизнес опит.

Във форума участваха над 70 държави,

ръководители на международни организации, министри на туризма и водещи туристически компании.

България беше представена от управителя на замъка „Влюбен във вятъра“ – Янко Кръстев, който успя да завладее аудиторията с представянето на туристическата атракция и да привлече вниманието към България. „Знам за замъка и обичам България“, бяха думите на д-р Талеб Рифай от Туристическата Организация на ООН.

Международният конкурс International GM Awards нареди Янко Кръстев сред най-добрите мениджъри в света

По време на форума се взе решение най-важният резултат за нас е, че в България ще се проведе бизнес туристически форум за представяне на Саудитска Арабия като туристическа дестинация, ще се създаде банка с данни на фирми за входящ и изходящ туризъм, ще се организират комбинирани турове с Египет, Йордания където българските фирми вече имат създадени добри контакти.

Голямо признание! Замъкът „Влюбен във вятъра“ е победител в International Travel Awards

Сподели публикацията