Янко Кръстев
Slide
Slide

Равадиново, Созопол. Управителят на Замъка „Влюбен във вятъра“ Янко Кръстев получи поредното голямо признание. Той влезе в тазгодишния отбор на победителите в конкурса  International GM Awards. В навечерието на Коледните празници добрата новина пристигна от Обединените Арабаски емирства след серия от национални и международни признания през 2021 година за българската атракция, която Георги Тумпалов създаде и днес успешно ръководи с екипа си.

Управителят на замъка Янко Кръстев достига до международния приз „Най-иновативен мениджър за 2021 година“ при конкуренция от над 500 участници от целия свят, съобщават от организаторите на конкурса. Церемонията по награждаването е в рамките на съпътстващата програма на световното изложение Дубай ЕКСПО.

„С упорит труд в рамките на едно десетилетие в туристическата индустрия, Янко Кръстев свърши феноменална работа за популяризирането на Замъка „Влюбен във вятъра“ (България) в световната туристическа индустрия и привлече повече международни посетители в страната си“, отбелязват на своята начална страница на официалния си сайт организаторите на събитието.

„Всичко това е свързано само и единствено с магията на Замъка „Влюбен във вятъра“. Който е усетил силата на духа и примера на създателя на Замъка, който вече почти три десетилетия строи и работи ден и нощ – ще намери сили да реализира своя потенциал. Както има култови места по света, които се посещават от хиляди туристи къде по религиозни, къде по здравословни или други причини, така има и един български замък, който дава на всеки човек надежда. Надеждата, че никога не е късно човек да запретне ръкави и да работи за осъществяване на мечтите си“, заяви Янко Кръстев.

Сподели публикацията