Slide
Slide

София. Годишната класация на къмпингите в България#BestBGcamp2022 е вече отворена за гласуване. Тя сеорганизира за осма поредна година от Camping.bg с подкрепатана верига спортни магазини SportDepot и с любезнотосъдействие на маркетингова агенция Market Links.

В периода от 02 до 27 ноември любителите на къмпингуванетоще могат да гласуват в онлайн анкета-класация, чрез която даизлъчат най-добрите къмпинги в България за 2022 година, разделени в 8 главни категории:

1. Любим къмпинг на Черноморското крайбрежие
2. Любим къмпинг във вътрешността на страната
3. „Хигиена и поддръжка“
4. „Удобство на къмпинг местата“
5. „Допълнителни услуги и забавления“
6. „Снабденост, хранене и пазаруване“
7. „Подобрения и развитие“
8. „Локация и околна среда“

Отчитането и обработката на гласовете се осъществява отпрофесионалистите от маркетингова агенция Market Links. Следобявяването на официалните резултати, всеки от къмпингите с призово място ще получи официална отличителна грамота от Camping.bg, а трима от гласувалите ще спечелят на лотариенпринцип награда от верига спортни магазини SportDepot.

Всеки глас в анкетата има равна тежест във всички категории. Изключение прави отчитането на гласовете в категория“Подобрения и развитие“, в която има две подкатегории – „Развитие и подобрения на материалната база“ и „Развитието в нивото на обслужване“. Там вотът на общността разполага със70% тежест в общата оценка, а останалите 30% са наCamping.bg. Екипът ни от години внимателно следи развитиетона къмпингите в страната и разполага с данни и наблюдение завсеки от тях.

За 7-те години от съществуването си до сега класацията#BestBGcamp очерта важни тенденции в развитието на къмпингтуризма у нас и дава стимул на много от българските къмпингида се развиват, да подобряват условията си и да се борят за по-висока потребителска оценка.

Класацията ще покаже и каква е нагласата на българите къмродните къмпинги, кои са факторите, които предопределятизбора на място за къмпингуване и кой е обичайният им начинна почивка на къмпинг. Събраните данни от 2022 г. ще бъдатанализирани и съпоставени с тези от предходните години.

Оценете и изберете най-добрите български къмпинги тук.

Анкетата е отворена за гласуване до 27 ноември 2022 г.

Всички участници имат шанс да спечелят награда от веригамагазини SportDepot на лотариен принцип!

Екип на Camping.bg

Снимка: Веселин Вълев / Camping.bg

Сподели публикацията