Slide
Slide

Сапарева баня. Бутиковите хотели 103 градуса и 103 Алпин, намиращи се съответно в Сапарева баня и в съседния курорт Паничище, обявиха своите предложения за Коледа и Нова година. Традиционно двата хотела са любими на много български туристи, които ценят уюта, добрата и здравословна кухня, СПА преживяванията и богатата програма за празниците.

Виж офертата тук: КОЛЕДА в 103° Хотел и Спа

На 24 декември домакините са организирали празнична вечеря на блок маса, както и Коледна вечеря на 25 декември с 5-степенно сет меню. DJ ще се погрижи за доброто настроение на гостите, които по-рано през деня ще могат се отдадат на релакс в СПА зоната на хотела. За най-малките гости е организирана детска анимация с Дядо Коледа.

Виж офертата тук: Нова Година в 103° Хотел и Спа

На 30 декември ще бъдат посрещнати с welcome drink, за тях ще бъде организирана и богата вечеря с 3-степенно сет меню с напитки. В Новогодишната нощ празничната вечеря включва 5-степенно меню и пакет напитки, които ще бъдат изнесени на мокър бар. Организирана е фолклорна програма с ансамбъл и DJ. Фокусник ще забавлява малки и големи, а в полунощ заедно с празничната заря всички ще вдигнат наздравица с чаша бутиково Prosecco.

Победителят в четвъртия сезон на „Гласът на България“ Радко Петков, който бързо набира популярност като изпълнител на музикална компания „Пайнер“ ще поднесе на гостите на хотел „103 градуса“ своя букет от прекрасни песни и впечатляващ глас.

Пакетите за настаняване включват ползване на вътрешни минерални басейни и джакузи; парна баня, финландска сауна, солна стая, леден фонтан, зона за релакс; добре оборудван фитнес център. Първият ден на Новата 2023 г. ще започне с брънч в 8 часа, който ще продължи до 15 часа.

Виж офертата тук: Коледа в 103 Алпин

Хотел 103 Алпин в Паничище предлага на своите гости специално предложение за посрещане на Коледа с празнична вечеря на блок маса на 24 декември и Коледна вечеря с 5-степенно сет меню на 25 декември. Ансамбъл ще поздрави гостите с празнична фолклорна програма, а за най-малките туристи ще има анимация с Дядо Коледа. DJ ще завърти най-актуалните хитове, които ще вдигнат градуса на настроението в магичната вечер. Предложението включва достъп до СПА центъра и други екстри.

За резервации:

Хотел 103 градуса +359 88 61 03 103; +359 88 51 03 103

Сподели публикацията