Slide
Slide
Банско. Българските медици, които са на първа линия в борбата с Ковид-19 ще получат безплатен уикенд в Банско. Местните хотелиери могат да потвърдят своето желание да се включат в програмата на Община Банско, „ЮЛЕН“ АД – концесионер на ски зоната, и Алиансът за популяризиране и развитие на туризма в регион Банско, съобщи за bgtourism.bg Иван Обрейков – маркетинг директор на концесионера на ски зона Банско – „Юлен“. Той посочи, че подборът на гостите ще става съгласувано с Националния Оперативен Щаб, като всяко здравно заведение ще предостави списъци на членовете на екипите си, които отговарят на критерия за участие в благородната инициатива. Медиците ни ще получат безплатен уикенд в Банско с включени ски услуги. Идеята бе лансирана през май т.г, а сега е започнала организацията по реализацията й.
„С това искаме да изразим уважението и благодарността си към българските медиците на първа линия, които работят неуморно и неотлъчно за справяне със ситуацията и с грижа за хората“, споделиха инициаторите.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията