Slide
Slide

Токио. Известно е, че когато става въпрос за японски марки, те са тези, които са едни от най-уникалните и изключителни продукти. В далечната азиатска държава наистина харесват да приемат обичайните и традиционни неща, но са много креативни да им придадат нов и уникален вид. Готови ли сте за тази промяна?!?

Може би е дошло времето да се промени най-популярната лятна обувка – джапанката. Това предложение на японците е много свежо, симпатично, тематично и уникално.


Японската компания, наречена Nyara Geta, представи на пазара някои умело оформени сандали.
Тези сандали с форма на котка са модерен обрат към традиционната японска обувка, наречена Гета, която прилича на смес от сабо и джапанки.

Името Nyara Geta е комбинация от три думи – Nya – превежда се като мяу от японския език, Nara – градът, където са направени чехлите и geta, както беше споменато по-рано, означава традиционната японска обувка.

Добавяйки модерен обрат към традиционните японски сандали, тези чехли са изработени от мек материал, наречен EVA, вместо традиционен дървен материал. Излишно е да казваме, че тези сандали определено ще бъдат по-удобни на краката ви през топлите летни дни.
Един чифт от тези сандали е на стойност близо 35 долара
В момента има 9 различни дизайна на тези джапанки и те обикновено са съчетани с лятно кимоно за завършен вид, а защо не и с елегантен бански с най-актуалните за настоящия сезон цветове.

Сподели публикацията