Дойде ли времето джапанките да сменят своята стандартна форма? Японците ни провокират!
Дойде ли времето джапанките да сменят своята стандартна форма? Японците ни провокират!
Slide
Slide
Slide
Slide

Токио. Известно е, че когато става въпрос за японски марки, те са тези, които са едни от най-уникалните и изключителни продукти. В далечната азиатска държава наистина харесват да приемат обичайните и традиционни неща, но са много креативни да им придадат нов и уникален вид. Готови ли сте за тази промяна?!?

Може би е дошло времето да се промени най-популярната лятна обувка – джапанката. Това предложение на японците е много свежо, симпатично, тематично и уникално.


Японската компания, наречена Nyara Geta, представи на пазара някои умело оформени сандали.
Тези сандали с форма на котка са модерен обрат към традиционната японска обувка, наречена Гета, която прилича на смес от сабо и джапанки.

Името Nyara Geta е комбинация от три думи – Nya – превежда се като мяу от японския език, Nara – градът, където са направени чехлите и geta, както беше споменато по-рано, означава традиционната японска обувка.

Добавяйки модерен обрат към традиционните японски сандали, тези чехли са изработени от мек материал, наречен EVA, вместо традиционен дървен материал. Излишно е да казваме, че тези сандали определено ще бъдат по-удобни на краката ви през топлите летни дни.
Един чифт от тези сандали е на стойност близо 35 долара
В момента има 9 различни дизайна на тези джапанки и те обикновено са съчетани с лятно кимоно за завършен вид, а защо не и с елегантен бански с най-актуалните за настоящия сезон цветове.

Сподели публикацията