Slide
Slide

Каварна. Ваканционно селище „Топола Скайс Ризорт & Аквапарк“ край Каварна ще отвори своите врати за Великденските празници за първите си посетители тази година. Комплексът, който е от „затворен тип“, отново ще посрещне много румънски и български туристи, които държат на добрия туристически продукт.

Гостите от Северната ни съседка традиционно избират хотелското селище не само заради близостта до границата, но и заради спокойствието, сигурната и безопасна почивка, чистият въздух, впечатляващата панорама, красивите и оформени цветни градини, както и вкусната и качествена храна, която е част от менюто на домакините.

Голям интерес към аквапарк и инфинити басейн край Каварна, туристите се наслаждават на пълноценна и щастлива ваканция (снимки)

През последните години много български туристи и живущи в близките градове преоткриха „Топола Скайс Ризорт & Аквапарк“.

Топола Скайс Ризорт & Аквапарк отваря на 21 април, хотелският комплекс се представи на изложението в Букурещ

За Великден гостите ще се радват на традиционните за празника тематична вечеря; боядисване на яйца, посещение на местна църква, фолклорна програма.

Все още е валидна отстъпката от 10% за резервации в хотелския комплекс за един от най-светлите християнски празници.

Домакините предлагат богат избор от възможности за настаняване (Разгледайте стаите ТУК).

На разположение на гостите е СПА зоната, която включва богат избор за релакс и възстановяване на тялото – Запознайте се с възможностите на Dream SPA ТУК.

РЕЗЕРВАЦИИТЕ СТАВАТ БЪРЗО И ЛЕСНО ЧРЕЗ САЙТА НА КОМПЛЕКСА – ТУК

Резервации
+359 887 619 254

Рецепция
+359 52 90 40 10

E-mail
reservation@topolaskies.com

Сподели публикацията