Slide
Slide

Каварна. Туристи от Румъния, България, Полша и други държави се наслаждават на пълноценна ваканция във ваканционните комплекси у нас. Един от тях е Топола Скайс Ризорт и Аквапарк край Каварна, който печели вниманието и избора на своите гости с инфинити басейн, красивата си и поддържана инфраструктура, добра кухня, СПА, спокойствие, много активности за деца, спорт и забавления – Аквапарк, Екшън парк, Зип лайн, стена за катерене, игрища за тенис, футбол и още много др. За семействата с деца това е мечтаната дестинация за релакс и забавления.

За пореден път избрахме да почиваме в България и в Топола Скайс Ризорт и Аквапарк. Тук е спокойно, комплексът е затворен и това ни дава допълнителна сигурност, а децата са щастливи заради забавленията, които комплексът предлага. Това сподели Ралука от Букурещ, която със своето семейство е на почивка в България.

Днес тя е в Аквапарка, който е безплатен за всички, които са настанени във ваканционното селище, намиращо в каварненското село Топола. Компания им прави друго приятелско семейство от Румъния.

Комплесът е зает на 95%, съобщи управителят на комплекса Добромир Вълев. Гостите от Румъния се чувстват като у дома си, тъй като 90% от туристите са чужденци – основно от северната ни съседка и поляци. Все повече българи преоткриват възможностите за почивка при нас, призна той.

Добромир Вълев

В Аквапарка днес срещаме и българи, които са избрали да почиват в страната си. Един от тях е Евгени Койчев от Сливница, който има бизнес с дограма. Обича да почива по Северното Черноморие, но за първи път е избрал да бъде в Топола Скайс Ризорт и Аквапарк.

„В момента съм с двете си внучета – Емона на 4 г. и Калоян на 2 г. харесвам този край на страната ни заради стокойствието. Преди съм почивал в Балчик, но сега избрах Топола Скайс Ризорт и Аквапарк. Семейството ни ще бъде тук около 10 дни, като вече 4 дни от ваканцията ни отминаха.

Харесвам избора ни за ваканция и бих се върнал отново тук, защото има ред, красиво е и спокойно. Не е скъпо и предпочитам да съм тук отколкото на почивка в чужбина“, сподели Евгени Койчев.

Аквапаркът в Топола Скайс Ризорт и Аквапарк ежедневно се посещава не само от гостите на комплекса, но и от много живущи в Каварна, Балчик, Добрич и други близки населени места.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram,  LinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията