Slide
Slide
София. Меморандум за сътрудничество днес бе подписан между Български съюз по балнеология и СПА туризъм и Български туристически съюз. Двете организации се обединиха в общото си желание и стремеж за развитие и популяризиране на различните видове и форми на туризъм, ползващи природния ресурс на България (климат, минерални води, пелоиди), насърчаване на спортно-туристическата дейност и планинарството.
Двете организации обединяват усилията си за включване на програми за превенция в политиките на Министерство на здравеопазването, Министерство на туризма и Министерството на младежта и спорта на Република България; за популяризиране значението на превенцията и засилването на имунната система, чрез използване на минералните ресурси на България, спортно-туристическата дейност и планинарството сред българското население.
Меморандумът за сътрудничество бе подписан от председателя на Български съюз по балнеология и СПА туризъм Сийка Кацарова и изпълнителният секретар на Български туристически съюз проф. Румен Драганов.
По време на подписването и по случай 15-ата годишнина на Български съюз по балнеология и СПА туризъм, председателят на Съюза удостои с грамота за партньорство проф. Румен Драганов.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията